0515 433 121

UITVOERINGS-
BEGELEIDING

UITVOERINGSBEGELEIDING

Zodra het ontwerp klaar is en de uitvoerende partij is geselecteerd, is het tijd voor de realisatie. De begeleiding tijdens deze fase kan op verschillende manieren door Het4kant worden ondersteund. Een uitgebreide uitvoeringsbegeleiding houdt in: met volledige coördinatie en bouwtoezicht. De bouwvergaderingen worden dan bijvoorbeeld door ons georganiseerd en voorgezeten. Wanneer ons verzocht wordt om dagelijks toezicht te verzorgen, dan wordt dit met een ketenpartner uitgevoerd.

Bij veel projecten wordt de coördinatie van de bouw, gezien de relatie met de procesinstallatie, door een door de opdrachtgever eigen (ingeleende) projectmanager uitgevoerd. In dat geval ondersteunen wij die projectmanager door de controle van tekeningen van derden, zorgen we voor BIM-integratie van de door derden aangeleverde tekeningen en modellen voor de uitvoering, wonen wij de bouwvergaderingen bij, beoordelen we meer- en minderwerken en doen we diverse kwaliteitscontroles.

Kortom: de projectleider, die ook in het voortraject bij het project is betrokken, ondersteund daar waar nodig en gewenst, gedurende de realisatie van het project. Dit alles doen wij op een no-nonsens manier.

Uitvoeringsbegeleiding - Het4kant

Wilt u meer informatie over uitvoeringsbegeleiding en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

MEER WETEN?

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u meer weten over uitvoeringsbegeleiding voor uw project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.